Friday, January 30, 2009

penat

ALAMAKKKKK
da lama tak update blog...xtau nak cite apa sebenarnya.....actually cerita banyak tapi malas nak susun...huhuhu

aktiviti sepanjang bulan 1:
6 and 13 jan ada talk..
21 jan ada flower arrangment compitition
and the last aktiviti ada table setting and napkon folding iaitu 28 hb..penattttttt...
malam sebelum compitition 2 kitaorang kena arrangment and susun table setting supaya sok pagi tak la kelam kabut sangat...tapi tak tau pon da bleh susun malam 2 so group kitaorang pon buat bodo jer la...and then sok paginya ingatkan time 2 baru nak susun semua table setting sebab time nak buat table stting 2 time 2 la nak amik mark tapi x..ari 2 cuma tinggal nak jawab solan jer klo jugje 2 tanya...apa lagi kelam kabut r..da la deden lambat datang zai plak sebok buat banner sebab dia kena soh buat balik nga pn arfah..dia kata banner 2 hodoh sangat..so aku la buat table setting 2 sorang2..entah btol entah tidak table setting 2 aku buat..wkakaka
lantak r.....
tempat pertama table setting 2
black and white
and kedua valantine day..
memang patut pon diorang menang..
lawa siot.
tapi sayang gambar xde..blom amik g ngan diorang


aktiviti bulan 2 plak...
12 hb bday katty n ada last projek restaurant..
14 hb pegi cameron highland ikot travel budak bach..entah sapa kitaorang pon x kenal...

kesian kak nieja tetiba plak sakit...xpe rehat jer....kang baca blog nie klo da sembuh ek..
heheheh


5 comments:

nieja said...

competition la.
pastu napkin bukan napkon
aiyoo!

batch la.
bukan bach.

saket tetap saket
ni dah ok sket
smpat la aku bukak blog ko

NoraJoey said...

hahhaha
nieja yg sakit pun masih bole eja ngan betul miazo..ko nih nak cepat jek kan update...sebab tuh eja slh2...wakakkaka
ke itu trademark ko eja slh??huhu

miazo said...

hahahha...nupkin 2 salah...
bach 2 salah tulis....huhuhu

kak niejaaaaa..
where are u..huhu

kak nora sebenarnya saja sak 2...mo manja2 ngan kak nieja..
wkakakak

ktcats said...

kak nieja sakit la bukan saket... saja jak ba tu...ckp sabah ckit kak nieja..
wei update la weiiiiiiiiiiiii

nieja said...

bnci sial.
aku tngu dr smlm.
ko x update2.
bosan aku.
malas la nak tngu
nyampah
hahahah