Monday, April 13, 2009

ooo blog

14 april 09
fuhhh banyak perkara yg berlaku sepanjang x update blog nie..huh...ANTARANYA ::::::
1) kitaorang d jadikan sebagai 'orang gaji' d rumah pakcik n mak cik KT,sue,nora..hihihi
bukan apa ye la punya la banyak orang kat rumah 2 asal kitaorang jugak dpanggil 2 cuci ingan magkuk 2 anak dia x plak dia suruh..klo mengikut ada kitaorang tetamu mana bleh buat kerja rumah klo ada kenduri especially cuci pinggan mangkuk nie....huhuh..sedeh2..
2) Jumaat lepas rumah sewa kitaorang kena pecah masuk oleh 2 orang pencuri...*mengikut sumber2 yg bleh d percayai* hihi..diorang pecah masuk nie dalam kul 11 lebih....
yg peliknya diorang amik 1 laptop jer..huhu...sungguh x pro btol pencuri itu...walau apa pon aku tetap benci..sakitttttttttt ati aku......sial punya pencuri..
3) semalam aku g amik resul exam..alhamdullilah..PASS...semua dapat B..hihi..
pengumpul B yg berjaya tol la...sebenarnya aku ada klas petang nie tp malas nak g...klas pertama...sok kot baru aku g klas...
sebenarnya cerita nie panjang tp aku malas nak pikir malas nak edit cerita dia...huhuhu..
so aku buat summary jer....ada apa2 pertanyaan sila face 2 face aja ya..
hihihi,,,,,
adehhh penat la pikir pasal semua nie......

11 comments:

nieja said...

tu je ko update?
elehh

miazo said...

hahaha..malas la kak nieja....
background pon update ap...!!!
hihi lawa x..??

NoraJoey said...

ko nih class br start dah mls..
patut la dpt B jerk A takde....huhu

miazo said...

hahahahahaa....susah bha mo dapat A
tension btol....

TeeNy ShEeRaZz said...

kepalakkkk ko mia!!!

nieja said...

susah la sbb ko malas
haha

NoraJoey said...

update la wei buhsan!!!
hahaha

nieja said...

aku ak dlte la
link blog ko ni
myemak je..
blog x update2

Iz_JaT said...

Layan4u, Bacaan Masa lapang Yang Panas Untuk Dilayan

Iz_JaT said...

Layan4u, Bacaan Masa lapang Yang Panas Untuk Dilayan

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)