Wednesday, November 19, 2008

b'DaY AbG MaN


20 november









semalam kitaorang sambut d'day abang man dekat Gasoline Cafe....aku ngan HOUSEMATE aku tidak termasuk ngan KAK ANIS g sambut b'day abang man..sebelum gerak 2 kak nieja da ingat kan soh g amik cup cake sebab kak nieja tak bleh g amik takut kantoi ngan abang man..B'day nie sebenarnya nak kejutan buat abang man....tapi kitaorang terlupa plak da samapi depan Cafe 2 baru ingat...hahahahah....nak g amik da lambat...so kak nieja kata biar la....harga makanan kat Gasoline ni standart la ngan cafe kat luar sana RM6+++ pas2 sedap bebaloi juga la...aku da cuba nak masukkan gambar tapi x bleh pon...memang suar btol...kak nieja bleh jer....BENCIIIIIII>..

5 comments:

nieja said...

tak boley sbb ko
mengommmmmmmmmm...
aku buat boley je
saje je kan..
ke ko tak reti
baek ko ngaku skrg mia
hahahahah

miazo said...

mana ade....saje nak memanje ngan kak nieja
..hahah

nieja said...

eleh
ngadde!

nieja said...

ko psal lame x update

NoraJoey said...

UPDATE LA WEI...HAHAHAHHA