Saturday, December 13, 2008

aktiviti sepanjang x update blog....huhuhu

14 DICEMBER

Emmmm aku buat ape ekkk....entah la ku pon da lupa...tapi yang tak bleh lupa 2 waktu g kerja part time kat SUK * dewan jubli perak* under kuzie katering...mula2 tu macam taknak gi sebab sebelum tu ade klas sampai kul 3 n bas yang nak amik g SUK 2 kul 3...tapi bila da fikir2 gaji dia RM50 sehari apa lagi gua pon pegi la lagipon time 2 memang aku perlukan duit..huhuhu..

aku pon ajak la ZAI ngan DEDEN pegi sekali..ajak AYU n JENDI tapi diorang tak jadi nak pegi plak...jendi kata dia takde baju putih so tak g la n ayu xde orang jaga adik dia plak padahal dia yg nak sangat pegi..heiii...

And sampai sana tukar baju,serve makanan untuk guest and kemas barang ang lastly dapat gaji RM 50.....and yang paling banyak orang hensem..huhuhu
yang pergi usk 2 * MIA,ZAI,DEDEN,KAK AVY,KAK TEENY,KT n SUE*
n balik 2 aku demam..huhuhu..adala 3 hari..

and semalam kitaorang gi makan kat SS2 MURNI












5 comments:

nieja said...

siallllllllllllllllllll!!!!!
gambar ko nak cantek je
muke kitorg kemek mcm muke ko
original wkakkakaka

kimbettttttttttttttttttttsss la ko!

-k.nieja, k.tini, k.yati-

miazo said...

hahahhahha............
locokkkkkkkkkkkkkkkkk

nieja said...

lu la locokkk

NoraJoey said...

neija - die dengki tu babe...die sj letak picca korang yg tak cantik..picca die jerk nak cantik..huhuhuhu

miazo said...

kecoh r kak nora nie...
batu asah btol