Wednesday, December 24, 2008

TeNsiOnNya aKu....

25 DECEMBER


Eeeee tensionnya aku aku ari nie...ade orang buat aku tension....
TIDAKKKKKKK........
mula2 aku g aku buka tenet nak tgk FS tapi entah kenapa FS xbleh buka..so g la buka blog *orang*..entah tetiba jer g klik nama blog 2....mula2 bace ok jer,,masuk jer perenggan pertama emmmm..dah tau la sapa...... tambah g ngan gambo 2.... SAH..aku kenal orang dalam gambo 2...huhuhu...ok sabar....aku buka la komen kononnya nak komenkn..tgk2 komen org lain..peh jadi popular sebentar kat blog*orang* 2..semua macam nak salahkn aku jer..padahal aku x buat jahat pon malam 2...huhuhuh...aku sebenarnya BAIK...hahah




INI LA GAMBO YANG BUAT AKU TENSION



7 comments:

TeeNy ShEeRaZz said...

siapakah *ORANG* yang dimaksudkan itu? cun la gambar tu, mesti ko glamer kat blog *ORANG* tu.. haha

miazo said...

cehhhh......
kak nieja bla la oi....

suda gerharu cendana pula,
sudah tahu bertanya pula...

ha..jawab2

nieja said...

hahahahahha..
tak tau la aku tanya
kalo tau aku x tanya

NoraJoey said...

hahhahha..padan mukak..ndak pasal2 ko glamer kan d blog nieja tuh..oke latuh..ko ingat senang ka mau masuk dlm blognya tuh..popular tuh..hehehehe..selalu dia masukkan gambar yg menyelerakan jak..but dis time dia masukkan gmbr mu yg tak menyelerakan langsung tuh..itu satu kebanggaan ko tau..wkakakaka

miazo said...

kebanggaan apa 2..ndak mo la......
aku rela dia buat entry makanan yg menyelerakan dari tidak menyelarakannnnn..tedak mau

nieja said...

hahhahaha
betol kate kak nora tu..
ko patot bangga..
bukan calang2 orang aku
nak letak muka diorg kat blog
aku wkakkkakaka

miazo said...
This comment has been removed by the author.