Monday, December 22, 2008

up date blog lagi....huhuhuhu

22 DECEMBER

emmm..nak mula ngan cerita apa ya.....Emmmm????? macam banyak cerita jer kan yang nak di cerita..hahahahah
Eeemmmmmm?????????
Eeeeemmmmm??????????????????????
pikir jap...???????
emmmm...xpe r aku start dari arie sabtu jer la.....sabtu minggu lepas aku n KEKAWAN klas aku g BUKIT CERAKA....huhuhu best,mula2 tu macam xnak g tau tapi bla pikir2 semula*bla lagi nak g bukit cerakakn*so keputusanya aku g.....
bertolak dari pdana dalam kul 11 am tapi singgah jap kat dhalfah for breakfast n dalam kul 12 pm baru gerak sebab nak tunggu FIRD balik dari klas.....
yang g bukit ceraka IJAM as a driver,penumpang dia...aku,AYIE,FIRD,HAJAR n JENDI....
sampai sana dalam kul 12.30 pm la....
besttttttttttttttttttttt
balik2 jer teros pening...xjadi nak ikut diorang g gatering NB.....memang pening giler kat time 2..n kakak2 rumah start la bising sebab g bukit ceraka time period...hahhaha...kecoh r






sok dia*ahad*bangun awal sebab ikut kerja part time kat KUZIE KATERING...bangun dalam kul 6 am.....tunggu van datang dalam kul 9 am...start keje dalam kul 11.30 am...abis kerja dal kul 7 pm.....penat dowh.......n our payment only RM50...bebaloi x macam tak bebaloi jer......emmmmmm entah la labu....???????

sok plak ada klas*isnin*kul 8 am plak 2..pening2 g jugak la malas nak cari alasan lain....hahhahah..n klas miss ROSLIZA so BORING.....W.E...hahahahahh


8 comments:

nieja said...

bukan bukit ceraka,
bukit cerakah la wei.
haha..

pastu bukan dhalfah tapi
aku lupe spelling die haha

gmbar ko g bukit cerakah tu
macam best, nanti tunggu la
aku pon nak pegik la wei..
hahaha..

miazo said...

oooo..sebenarnya salah taip 2...bukan sengaja pon....heheheh...
dhalfah 2 pon salah spelling jugak
hahhahahaah...

g la ngan abg n kak yati sekali best giler.....
tapi rasanya klo kak nieja g mesti tempat 2 jadi x lawa...org tetentu jer bleh dapat background lawa2....
hhahhahah

NoraJoey said...

poyo jerk kan picca tuh ko edit??huhuhuhu..bajet masuk mag la tuh..wkakakakaa...

miazo said...

hahahaha.....mesti kak nora jeleskan...lawa pa gambar kamu 2 tambah ngan background dia...fuhhh perfact....haha

nieja said...

bukan perfact
perfect la ngok

miazo said...

kesilapn teknikal lagi...hehehe,
sori

nieja said...

sory naik lory la wei

miazo said...

itu pon nak kecoh ker